april 2017: ex-profvoetballer quiz voor ExProfs.nl

28 april 2017

Op 15 april 2017 ging na een lange voorbereidingsperiode de website van ExProfs.nl online. De site voor en over Nederlandse ex-profvoetballers hoopt een mooi platform te creëren waarop iedereen makkelijk zijn weg kan vinden en ook elkaar kan (terug)vinden. Er is alles te vinden wat een voetballiefhebber zoekt; mooie verhalen, achtergronden, columns en uiteraard een voetbalquiz van hoog niveau.

 

In opdracht van Eye4Sports en auteur van het boek ‘Geniaal & Gek’ Maarten Bax bedacht FootballKings passende voetbalquiz vragen voor de nieuwe website. De opdrachten die onze opdrachtgever meegaven was dat de vragen ‘Google-proof’ moesten zijn en over Nederlandse ex-profvoetballers moesten gaan.

 

Na een avond brainstormen konden wij onze opdrachtgevers al de definitieve vragen toesturen. Dit tot grote tevredenheid van Eye4Sports en Maarten Bax. Zo kunnen de bezoekers van de website de komende maanden los gaan op vragen over recordinternationals, bondscoaches, uitspraken, ‘bad boys’ in het Nederlandse voetbal en nog veel meer.

 

Wij kijken met veel plezier terug op deze leuke opdracht. Een opdracht die de kracht van FootballKings als voetbalquizbureau laat zien. Snel schakelen om vervolgens binnen een dag met een kant-en-klare oplossing te komen.