25 april 2015: 2e vv Limmen voetbalquiz

6 mei 2015

Op zaterdag 25 april 2015 verzorgde FootballKings de tweede vv Limmen Voetbalquiz. De kantine op sportcomplex Dampegheest was goed gevuld met teams, variërend van jong tot oud, en de nodige toeschouwers. De teams kregen een mix van 60 actuele voetbalvragen voorgeschoteld. En dan blijkt het opeens verdomde lastig om het logo van WKE te herkennen, of waar Guus Hiddink als trainer allemaal onder contract heeft gestaan. En welke voormalige jeugdspeler van Ajax en Feyenoord kreeg dit Eredivisieseizoen al in de eerste speelronde een rode kaart?

 

Na de eerste en tweede ronde, met in totaal 50 voetbalvragen, bleken Quizmasters 3.0, Bacchanten 1 en DuinWijk de drie beste teams. In een uiterst spannende finale, waarbij de teams onder andere de 9 voormalige Wereldkampioenen voetbal in de Major League Soccer moesten noemen, bleken de jeugdige talenten van Quizmasters 3.0 uiteindelijk het sterkste team. Daniel Hof, Bas Bijvoet, Steven Boon en Max Rijs mogen zich een jaar lang de voetbalquizkoningen van vv Limmen noemen. De tweede plek was voor Bacchanten 1, en DuinWijk eindigde als derde.

 

De eerste aanmeldingen voor de volgende editie van de FootballKings vv Limmen voetbalquiz zijn al weer binnen. Als je volgende editie ook mee wilt doen, dan kan je dit doorgeven via info@footballkings.nl.