Over ons

Twee vrienden voor het leven die gek zijn van voetbal. Dat is de basis van FootballKings. Jarenlang liepen we rond met tal van ideeën om iets te ondernemen binnen het voetballandschap. In 2012 kregen deze ideeën langzaam aan handen en voeten in de vorm van een Twitter account waarop dagelijks een quizvraag wordt gesteld over de belangrijkste bijzaak ter wereld: voetbal. De ene dag de vraag en de dag erna het antwoord.

 

In 2013 werden de activiteiten uitgebreid naar Facebook. Vanaf februari 2013 worden op het Facebook account van FootballKings dagelijks drie voetbalquizvragen gesteld, waarop de volgende dag antwoord wordt gegeven.

 

Vanaf 2014 is FootballKings begonnen met het organiseren van voetbalquizzen op locatie of digitaal voor diverse partners. Op de portfoliopagina kunt u bekijken met wie FootballKings tot op heden heeft samengewerkt. Vind u het leuk om een keer een goede en actuele voetbalquiz te organiseren voor vrienden, collega’s of op de club, dan kunt u hier meer informatie hierover vinden.

 

Begin 2015 hebben we de website van FootballKings gelanceerd. De hoofdmoot op de site is het spelen van diverse vermakelijke voetbalquizzen. Op basis van actuele gebeurtenissen of ontwikkelingen in de voetbalwereld worden hier regelmatig vragen gesteld variërend over spelers, trainers, clubs en competities uit het heden en verleden.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.