Inschrijving Noord-Hollands Kampioenschap Voetbalquiz 2019

Castricum, 31 augustus 2018 – Op zaterdag 5 januari 2019 vindt de derde editie van het officiële Noord-Hollands Kampioenschap voetbalquiz plaats. Net als vorig jaar zal het evenement plaatsvinden in het AFAS Stadion van AZ Alkmaar.

 

Er zijn een aantal dingen nieuw dit jaar bij het NHKVQ19. Er is hard gewerkt aan de nieuwe lay-out. Deze editie zullen er vier vragenrondes gespeeld worden met 30 vragen per ronde. En er is ruimte voor een recordaantal van 240 deelnemers.

 

Wat hetzelfde is gebleven zijn het aantal spelers per team. Er gaat tijdens het NHKVQ19 wederom gespeeld worden met vier personen per team. Dat houdt dus in dat wij in totaal ruimte hebben voor 60 teams. De inschrijfkosten bedragen € 20,- per tafel.

 

Tijdens de tweede editie in 2018 bleek na 3,5 uur quizzen het combinatieteam van NU Sport & Voetbal International de verdiende winnaar. Rypke Bakker, Michel Abbink en teamcaptain Harry Hamer bleven het team ‘Branco slijpt de messen’ bestaande uit Steven van Santen, Marcel Heuts, Willem Aanen en Jan van Hal met tien punten verschil ruim voor. Een mooie derde plaats was er voor het team van Robin Ayrton, Ben Ekelaar, Casper Breederveld en Niels Verduijn.

 

Er is plaats voor maximaal 60 teams van 4 personen, dus zorg dat je op tijd bent. De aftrap op 5 januari 2019 is om 14.30 uur. Na inschrijving volgt verdere informatie.

 

Schrijf je vanaf 1 september 2018 09.00 uur in via info@footballkings.nl.