Extra info #NHKVQ19

Castricum, 23 december 2018 – Nog een kleine twee weken voordat de tweede editie van het Noord-Hollands Kampioenschap Voetbalquiz van start zal gaan. Een record aantal deelnemers zullen op zaterdag 5 januari vanaf 14.30 uur de strijd met elkaar aangaan. Wie worden de opvolgers van Rypke Bakker, Michel Abbink en Harry Hamer?

 

Wij zijn trots om te kunnen melden dat er ook tijdens de tweede editie gespeeld zal gaan worden in het AFAS Stadion van AZ Alkmaar. De George Kessler lounge opent wederom haar deuren voor de grootste voetbalquiz in Noord-Holland. Naast voldoende ruimte geeft deze lounge ook een spectaculair uitzicht op het veld. De deuren van de George Kessler lounge zullen op 5 januari om 13.30 uur opengaan.

 

Alle deelnemers aan de quiz zullen 120 vragen beantwoorden. Deze vragen zijn verdeeld over vier rondes van ieder 30 vragen. Het team dat na 120 vragen de meeste punten heeft behaald zal automatisch worden uitgeroepen tot winnaar.

 

Uiteraard gaan de deelnemers die op het podium eindigen niet met lege handen naar huis. Naast de mooie bokalen namens FootballKings zal het complete podium in het zonnetje gezet worden met bloemen en andere prijzen. Zo heeft AZ Alkmaar VIP-arrangementen beschikbaar gesteld. Uitgeverij OverAmstel heeft voor de podiumplaatsen een pakket met drie voetbalboeken verzorgd en Wispe Brouwerij zorgt voor een regionaal bierpakket.

 

De inwendige mens zal tijdens het #NHKVQ19 zeker niet vergeten worden. In het AFAS Stadion zullen verschillende mogelijkheden geboden worden tot het nuttigen van eten en drinken. In de pauzes kunnen de deelnemers zich tegoed doen aan verschillende warme en koude hapjes. Drankjes kunnen voor aanvang, tijdens de pauzes en na afloop besteld worden aan de bar, en tijdens de quiz loopt er horecapersoneel rond om alle teams hun drankjes te serveren aan tafel. Er kan betaald worden met zowel contant geld als met PIN.

 

Er kan tijdens het #NHKVQ19 gratis geparkeerd worden bij het AFAS Stadion. AZ zorgt ervoor dat de slagboom bij de ingang van het terrein geopend zal zijn voor de deelnemers en toeschouwers. De deuren van het AFAS Stadion zullen om 13.00 uur geopend worden. De ingang voor deelnemers en toeschouwers is bij de Victorie-tribune, de hoofdingang.

 

 

Zijn er vragen over een specifiek onderwerp? Stel ze dan via info@footballkings.nl.