Details 1e open Noord-Hollands Kampioenschap Voetbalquiz

Castricum, 14 december 2016 – Aanstaande zaterdag 17 december zal het 1e Open Noord-Hollands Kampioenschap Voetbalquiz plaatsvinden in De Burgerij in Limmen.

 

FootballKings staat in de startblokken om de deelnemers van het 1e open Noord-Hollands Kampioenschap Voetbalquiz een mooie, competitieve en pittige quiz te presenteren.

 

Spelregels

Alle deelnemers aan de quiz zullen 100 vragen beantwoorden. Deze 100 vragen worden verdeeld over een drietal rondes. Zowel de eerste als de tweede ronde bestaan uit 40 vragen, en de derde ronde bevat 20 vragen. Per vraag krijgen de deelnemers 30 seconden de tijd om het antwoord te formuleren. Indien er meerdere antwoorden per vraag gegeven moeten worden, dan zal er 10 seconden per antwoord bij komen.

Indien er geconstateerd wordt dat de mobiele telefoon wordt gebruikt voor het zoeken naar de antwoorden, dan moet FootballKings onverbiddelijk zijn en zal er diskwalificatie volgen.

 

Presentatie

De presentatie van deze leuke avond zal in handen liggen van de stadionspeaker bij AZ, Mark Admiraal.

 

Prijswinnaars

Uiteraard gaan de deelnemers die op het podium eindigen aan het einde van de avond niet met lege handen naar huis. Naast de mooie FootballKings bokalen mogen bloemen niet ontbreken voor de top 3. Deze bloemen worden aangeboden door Perkgoedgigant Schilder. Hiernaast zijn er diverse boeken beschikbaar gesteld door Overamstel uitgevers, 2-persoons arrangementen beschikbaar gesteld door AZ en ballen die beschikbaar zijn gesteld door Reclamebal.nl.

Alle deelnemende duo’s spelen alle 100 vragen. Indien aan het einde van de avond blijkt dat er twee of meer duo’s bovenaan staan met hetzelfde aantal punten, dan zal de uitslag van in eerste instantie de 1e ronde, vervolgens de 2e ronde en tenslotte de 3e ronde de doorslag moeten geven. Als dit ook allemaal gelijk is, dan zal er een barragevraag gespeeld worden.

 

Locatie

De Burgerij Limmen vormt het decor van de eerste editie van het open Noord-Hollands Kampioenschap Voetbalquiz. Vanaf 18:00 uur zal het ‘strijdtoneel’ geopend zijn, en rond de klok van 19:00 uur zal de quiz starten.

De Burgerij Limmen, Dusseldorperweg 103, 1906 AJ in Limmen.

Er is voldoende ruimte voor publiek, dus schroom niet om familie, vrienden en/of kennissen mee te nemen voor een leuke avond.

Deelname bedraagt € 10,00 per duo, en inschrijving op de avond zelf is ook nog mogelijk.

Tot ziens op zaterdag de 17e!

 

Met sportieve groet,

FootballKings