Laatste nieuws over het Noord-Hollands Kampioenschap voetbalquiz


DINSDAG 24 DECEMBER 2019

Zijn jullie er klaar voor? Met nog maar 11 dagen tot de start van de vierde editie van het Noord-Hollands Kampioenschap VoetbalQuiz in het AFAS Stadion van AZ is het tijd om de balans op te maken. Een recordaantal teams zal op zaterdag 4 januari vanaf 14.30 met elkaar de strijd aangaan. Wie worden de opvolgers van de voetbalquiz grootmeesters Michel Abbink en Harry Hamer? 

Met de naderende feestdagen voor de deur delen we graag nog de laatste informatie over het Noord-Hollands Kampioenschap voetbalquiz voordat jullie jezelf onderdompelen in het feestgedruis. Wij wensen jullie allemaal fijne feestdagen en alvast een goed en knallend begin van 2020. We zien elkaar op zaterdag 4 januari in het AFAS Stadion.

Deelnemers Noord-Hollands Kampioenschap voetbalquiz 2020?

Benieuwd wie er allemaal meespelen? Neem dan een kijkje op de lijst van deelnemers.

INSCHRIJFKOSTEN

De inschrijfkosten voor het #NHKVQ20 bedragen dit jaar 25,-. Deze kunnen contant of per mobiele pin tijdens het aanmelden aan de balie voldaan worden.

ETEN EN DRINKEN

NIEUW dit jaar is dat AZ heeft besloten om te gaan werken met muntjes. Er kan dus niet meer betaald worden per pin of contant geld. De muntjes kunnen aan de bar aangeschaft worden.

De inwendige mens zal tijdens het #NHKVQ20 zeker niet vergeten worden. Voor aanvang en in de pauzes van de quiz zijn er verschillende mogelijkheden tot het bestellen van een hapje en een drankje bij het horecapersoneel. Tijdens de quiz loopt het horecapersoneel door de zaal om de drankjes aan de tafels te serveren.

LOCATIE EN PARKEREN 

Er kan tijdens het Noord-Hollands Kampioenschap voetbalquiz gratis geparkeerd worden bij het AFAS Stadion. AZ zorgt ervoor dat de slagboom bij de ingang van het terrein geopend zal zijn voor de deelnemers en toeschouwers. We openen om 13:00 de deuren van de Victorie-tribune Hoofdingang. (Zie afbeelding) . De Georg Kessler lounge opent opnieuw haar deuren voor de grootste voetbalquiz van Noord-Holland. Het geeft de deelnemers naast een spectaculair uitzicht op het veld ook een mooie voetbalbeleving. De deuren van de Georg Kessler lounge zullen om 13.30 uur open gaan.