Sponsors Noord-Hollands Kampioenschap 2020 in de spotlights!


Met nog 21 dagen tot de start van het officiële Noord-Hollands Kampioenschap voetbalquiz is het tijd om de sponsors van de grootste voetbalquiz van Noord-Hollands spreekwoordelijk in de spotlights te zetten. Mede dankzij deze groep van sponsoren hebben we in meerdere facetten grote stappen voorwaarts kunnen zetten. Maar wie zijn deze sponsors eigenlijk? We stellen ze vandaag graag aan jullie voor.

‘Het 5 Points bordspel is het meest interactieve en veelzijdige voetbalspel op de markt. Het is een combinatie van de leukste spelvormen, gebaseerd op één onderwerp: voetbal’

 Bedacht door jonge ondernemende gasten met een passie voor voetbal, spelletjes en vrienden. Die combinatie van factoren is één perfect match met die van FootballKings.

We zijn dan ook zeer content dat de mannen achter 5 Points Games tijdens het officiële Noord-Hollands Kampioenschap voetbalquiz 2020 zullen optreden als ‘bordensponsor’. De winnaars van misschien wel de sterkste voetbalquiz van NL zullen op 4 januari het AFAS Stadion Events verlaten met een mooi bordspel.

Geen alternatieve tekst opgegeven voor deze afbeelding

‘GVT levert duurzame, optimale en inventieve logistieke diensten. Door continu te investeren in mensen en middelen, zijn wij in staat een full service dienstverlening te bieden en onze functie als ketenorganisator en -regisseur op een proactieve en innovatieve manier in te vullen. Het stelt ons in staat om de klant meerwaarde te bieden en te ontzorgen’

We zijn dan ook zeer content dat GVT Transport & Logistics B.V. in de vorm van Yorden Greuter tijdens het officiële Noord-Hollands Kampioenschap voetbalquiz 2020 zal optreden als sponsor van de imposante grote wisselbeker.

Afbeelding met buiten, lucht, boom, gebouw

Automatisch gegenereerde beschrijving

Net als in de eerdere edities zal www.overamsteluitgevers.nl het podium voorzien van een drietal mooie voetbalboeken. Voor de editie van 2020 gaat het om de boeken over Marco van Basten en Johan Cruijff en Je komt Den Haag niet uit. Titels die bij ieder liefhebber in de boekenkast horen te staan. We danken Ruth Visser en collega’s voor het vertrouwen in FootballKings.

Afbeelding met man, persoon, dragen, kijken

Automatisch gegenereerde beschrijving

Het verhaal van www.wispebrouwerij.nl begint met drie broers die werden gegrepen door de rijke brouwgeschiedenis van Weesp. In 2008 besluiten Jerrit, Jitze en Remko Vellenga dat de vestingstad na 100 jaar weer een eigen bier moet krijgen. Inmiddels werken de broers aan de bouw van een eigen brouwerij op een prachtige locatie: de Laurentiuskerk in Weesp.

Afbeelding met binnen, muur

Automatisch gegenereerde beschrijving

Mooij Tulips (www.mooijtulips.nl) is gevestigd in het Noord-Hollandse Castricum. Vanuit deze plaats houden zij zich bezig met de afbroei van diverse soorten tulpen, afkomst vanaf Nederland en het zuidelijk halfrond. Het gehele podium zal op 4 januari 2020 voorzien van Mooij(e) tulpen.

Afbeelding met plant, tafel, bloem, zitten

Automatisch gegenereerde beschrijving

FootballKings legde eerder dit jaar Libra Energy wederom vast als een van de topsponsors van het seizoen 2019-2020. Libra Energy, de toonaangevende Nederlandse marktleider voor duurzame energie oplossingen, is het adres in Nederland als het gaat om zonnepanelen, energieopslag en laadpalen voor elektrische auto’s. Volgens Jan Joosten stelt ‘Libra Energy de klant écht centraal. Het bedrijf wil er echt alles aan doen om de klant volledig tevreden te stellen. De mensen gaan voor hun klanten door het vuur, als een hecht team met een super positieve dynamiek’. Naast zijn geliefde Libra Energy heeft Dhr. Joosten ook een zwak voor AZ Alkmaar.