Info Noord-Hollands kampioenschap voetbalquiz 2020


Nog iets meer dan een maand voordat de vierde editie van het Noord-Hollands Kampioenschap VoetbalQuiz in het AFAS Stadion van AZ van start zal gaan. Een recordaantal teams zal op zaterdag 4 januari vanaf 14.30 met elkaar de strijd aangaan. Wie worden de opvolgers van de voetbalquiz grootmeesters Michel Abbink en Harry Hamer? 

NIEUW 

We hebben een aantal dingen vernieuwd ten opzichte van het #NHKVQ19. Zo hebben we er onder andere voor gekozen om de presentatie van de quiz voor het eerst door twee presentatoren te laten doen. En we zijn dan ook trots om te kunnen melden dat Mark Admiraal en Rob Mooij de deelnemers zullen begeleiden in hun tocht langs de 120 quizvragen. 

INSCHRIJFKOSTEN, SPELREGELS EN PRIJZEN 

Alle deelnemers van de voetbalquiz zullen 120 vragen voorgeschoteld krijgen, netjes verdeeld over vier rondes van 30 vragen. Het team dat na 120 vragen de meeste punten heeft behaald zal automatisch worden uitgeroepen tot winnaar. Geen moeilijke rekensommen of loterijen, maar een simpele optelsom. Wel zo eerlijk vinden wij van FootballKings!  

De inschrijfkosten voor het #NHKVQ20 bedragen dit jaar 25,-. 

Zoals jullie van ons gewend zijn zullen wij de top drie een FootballKings bokaal, bloemen en andere prijzen uitreiken. Nieuw dit jaar is de wisselbeker van maar liefst 1,2 meter hoog die ge├»ntroduceerd zal worden. De wisselbeker zal direct na afloop op het podium voorzien worden van de namen van de winnaars.  

ETEN & DRINKEN 

De inwendige mens zal tijdens het #NHKVQ20 zeker niet vergeten worden. Voor aanvang en in de pauzes van de quiz zijn er verschillende mogelijkheden tot het bestellen van een hapje en een drankje bij het horecapersoneel. Tijdens de quiz loopt het horecapersoneel door de zaal om de drankjes aan de tafels te serveren. LET OP, want er kan alleen met pin betaald worden. 

LOCATIE EN PARKEREN 

Ondanks alle perikelen met het dak kunnen we melden dat de vierde editie wederom plaatsvindt in het AFAS Stadion van AZ Alkmaar. De Georg Kessler lounge opent opnieuw haar deuren voor de grootste voetbalquiz van Noord-Holland. Het geeft de deelnemers naast een spectaculair uitzicht op het veld ook een mooie voetbalbeleving. De deuren van de Georg Kessler lounge zullen om 13.30 uur open gaan. 

Er kan tijdens het Noord-Hollands Kampioenschap voetbalquiz gratis geparkeerd worden bij het AFAS Stadion. AZ zorgt ervoor dat de slagboom bij de ingang van het terrein geopend zal zijn voor de deelnemers en toeschouwers. We openen om 13:00 de deuren van de Victorie-tribune Hoofdingang. (Zie afbeelding) 

Vragen? 

Heb jij ondanks deze nieuwsbrief toch nog vragen over een specifiek onderwerp? Stel ze dan via info@footballkings.nl